Organisatie

Dominic Vandermeulen

Dominic Vandermeulen

De enige overgebleven boerenrocker van het eerste uur en om die reden voor vele buitenstaanders "het gezicht" van ons festival. Dominic is de "machinist" van de groep, als voorzitter zorgt hij voor de nodige dynamiek en zorgt hij dat de organiserende werkgroep op de rails blijft. Na 25 edities nog altijd even gedreven en op zoek naar nieuwe uitdagingen.
taken: algemene coördinatie, programmator, sponsoring, pers

Yves Vandewijgaerden

Yves Vandewijgaerden

Ook al vele jaren een vaste waarde binnen de organisatie. Yves is de mentor achter het securityteam, hij waakt niet alleen over de veiligheid maar ook over opbouw & afbraak van het festival. Ons "Pietje Precies" hecht veel belang aan orde & organisatie. Tijdens het werkjaar coördineert hij samen met Dominic ook al afspraken met sponsors.
taken: security, sponsoring, logistiek

Mario Vandereyt

Mario Vandereyt

Gezien zijn jarenlange ervaring in de verhuur van licht & geluid is hij ook vooral met deze voorbereidingen bezig. Omwille van de steeds groter wordende eisen op dat vlak heeft hij meer dan zijn handen vol met deze materie.
taken: licht, video, logistiek

Jonas Desaer

Jonas Desaer

Als oud Chiro leider weet hij als geen ander dat samenwerken belangrijk is om resultaat te halen. In 2014 was hij al ruimschoots actief tijdens opbouw & afbraak op ons festival en daar kreeg hij de smaak te pakken. Uiteraard ook al jaren trouw op ons festival op post als buur van ons festival & muziekliefhebber. Gezien zijn ervaring “achter de knopjes” bij de band van zijn broer Maarten (Daylight Comes) zal hij naast het vele werk tijdens opbouw & afbraak tijdens de festivaldagen vooral achter de schermen (lees podia) actief zijn.
taken: podium, logistiek

a

Hilde Buts

Al jaren trouwe bezoeker aan Boerenrock en dus op de barricade toen Boerenrock na 25 jaar zou stoppen. "Als mama van 2 tieners en bevriend met heel wat leeftijdsgenootjes van die 2 besefte ik dat je zoiets moois in eigen gemeente niet zomaar kan laten verdwijnen .. ik verzamelde meer dan 2000 soulmates op 24u tijd op sociale media en mocht als tegenprestatie mee in de organiserende werkgroep - van een deal gesproken ! Uiteraard kan ik met de ervaring uit heel wat andere organisaties me goed vinden in deze enthousiaste groep vrijwilligers en is Boerenrock op korte tijd mijn 2de familie geworden"
taken: medewerkers, administratie, VIP

Guy Dumon

Guy Dumon

Deze vrolijke natuurliefhebber is een op en top Kortenaakse boerenrocker vandaar dat hij zich spontaan aanbood om onze groep te versterken toen hij hoorde dat 25 jaar Boerenrock misschien het einde kon zijn. Aan motivatie geen gebrek en op tijd en stond zorgt hij ook voor de belangrijke vrolijke noot op de vergaderingen. Maar hij zal zich voor, tijdens en na het festival meer dan serieus bezig houden met de opbouw van ons festival. Op de festivaldagen zal hij samen met NIels instaan voor de togen, aan drank zal er geen gebrek zijn, santé!
taken: tap, logistiek

Tim Jonckers

Hij was al wel enkele jaren actief als podiumhulp op Boerenrock. Als coördinator van de provinciale uitleendienst weet hij beter dan wie ook wat een festival nodig heeft. Was ook actief bij het praktisch uittekenen van ons nieuw festivalterrein. Tijdens het festival zal hij vooral bezig zijn met de logistieke voorbereidingen & inkleding op het terrein + onze festivalmarkt. Hij zal vanaf dit jaar ook alle activiteiten mbt het VIK-concept coördineren
taken: VIK, logistiek, festivalmarkt

Katrien Tuteleers

Katrien Tuteleers

Als kleuterleidster weet Katrien "haar vrouwtje" wel te staan tussen de boerenrock-venten. Zij zorgt voor de verslagen van onze vergaderingen en zal tijdens boerenrock samen met Hilde de vip-coördinatie op zich nemen.
taken: administratie, vip

Jordy Mullens

Jordy Mullens

Nieuw in de organiserende werkgroep maar al van kindsbeen af, samen met zijn ouders, een trouwe bezoeker van ons festival en al een paar jaar ook erg actief tijdens opbouw & afbraak. Als kraanmachinist is hij in deze periode ook van groot belang bij heel wat praktische werken. Hij zal dit jaar naast zijn logistieke hulp tijdens de voorbereidingsdagen ook samen met Yves verantwoordelijk zijn voor uitwerken van parkings & camping en tijdens het festivalweekend ook actief zijn achter de coulissen van The Biet.
taken: parkings, camping, The Biet

Niels Costermans

Niels Costermans

Terug van eventjes weggeweest. Destijds stond hij in voor de coördinatie van de togen en deze taak zal hij met veel enthousiasme, samen met Guy, terug opnemen. Mede dankzij hem zullen we dus elke festivaldag kunnen genieten van een frisse pint of… een lekkere cola. Zal zeker ook zijn mannetje staan bij de praktische voorbereidingen.
taken: logistiek, togen

Johan Luyten

Johan Luyten

Laatste aanwinst in onze organiserende groep, een versterking en dat mogen we dit keer ook in de letterlijke zin schrijven. Deze sterke & handige Harry liet zich vorig jaar al opmerken door zijn ijver. Hij zal dit jaar in de voorbereidingsweek vooral de “technieker” van dienst zijn in & om de VIP-tent en zal tijdens het festivalweekend samen met Yves over de veiligheid waken van het festival.
taken: logistiek, VIP, security

Vrijwilligers... B-dankt!

Ook dank aan de vele, vele vrijwilligers die Boerenrock mogelijk maken!